Loading

Doç.Dr.

İhsan Hakan SELVİ

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü

İletişim

ihselvi@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 54 90

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersi Hakkında

Merhaba Arkadaşlar,
 

Birçok kişinin Girişimcilik ve Proje Yönetimi dersi proje ödevi ile ilgili olarak daha önceden bildirmesi gereken ödev gruplarını bildirmediği tespit edilmiştir. Bu nedenle de
öncelikle ödev gruplarının belirlenip  27 Ekim 2014 Saat 17:00 a kadar http://goo.gl/forms/XgVhdzNf5D adresinde yayınlanmış formun doldurulması gerekmektedir. Sınıf arkadaşlarınızın listelerine aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz. Süresinden sonra yapılan bildirimler değerlendirilmeyecektir.

Ödev gruplarının en az 3 en fazla 5 kişiden oluşacak şekilde oluşturulacak gruplar halinde hazırlanması gerekmektedir. Proje ödevi olarak; başarılı bir iş fikri ve proje geliştirmeniz beklenmektedir. Geliştireceğiniz proje KOSGEB, Kalkınma Ajansları, TÜBİTAK, Sanayi Bakanlığı vb. proje destekleri ve programları kapsamında olmalı seçtiğiniz kurumun başvuru dokümanları doldurularak hazırlanacak ve hazırlanan belgeler ödev  olarak teslim edilecektir. Altıncı Haftanın videosu ve ders notları var olan destekler konusunda size yardımcı olacaktır. 


I. Öğretim sınıf listesi                II. öğretim sınıf listesi